Thuis

Nanjing Ironstone Storage Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf is één van de professionele rekkende systeemfabrikanten in China. Wij specialiseren ons in het leveren van diverse systemen van het opslagmateriaal, met inbegrip van pakhuis het rekken, het industriële rekken, het mobiele rekken, het opschorten, pakhuismezzanine, cantilever het rekken, palletvrachtwagen, tolrek, levende opslag en anderen. Onze producten kenmerken zinnige structuur, modieus ontwerp, betrouwbare kwaliteit, en hoge stabiliteit.

 

Daarom worden zij wijd gebruikt voor het opslaan van of de behandeling van goederen door logistische centra, pakhuizen, supermarkten, bureaus, bibliotheken, enz. Onze fabriek wordt gevestigd in de belangrijkste high-tech ontwikkelingsstreek van Nanjing, dicht bij luchthaven, weg, en een zeehaven. Het geschikte vervoer helpt ons om onze productiekost, evenals uw kosten van de productenverzending te drukken. Sinds onze onderneming in 1991, hebben wij gewijd ons aan het verstrekken van pallet rekken het van uitstekende kwaliteit, het mobiele rekken, industrieel opschortend, en ander opslagmateriaal aan een concurrerende prijs. om dit te verwezenlijken, hebben wij een reeks kwaliteit en kostencontrolemaatregelen getroffen.

 

Bijvoorbeeld, gebruiken wij rollen, Co2-het lassen van de gasbeveiliging, het anti roesten, parkerizing en andere voorbehandelingstechnologieën wanneer het veroorzaken van onze het op zwaar werk berekende opschorten, pallet het rekken, enz. Wij verstrekken ook speciale opleiding voor ons personeel om hen te helpen elke productievaardigheid beheersen, zo het verbeteren van productieefficiency en het besparen van loonkosten. Bovendien, besteden wij veel aandacht aan de merkbouw en producteninnovatie, investerend veel in de opleiding van onze onderzoek en ontwikkelingsingenieurs om hun vaardigheden te verbeteren. Nu, kan ons team een grote verscheidenheid van de systemen van de modieuze en praktijkopslag voor onze klanten ontwerpen.

 

Uw speciale verzoeken kunnen ook aan worden voldaan. Met inspanningen, hebben wij ISO9001 overgegaan: de certificatie van 2000 en elk van onze producten voldoen aan AS4084-2012-normen. Het laat ons toe om onze klanten in om het even welke markt te dienen. Om onze klanten beter te dienen, hebben wij volledig pre-sales en naverkoop de dienstsysteem gevestigd. Wij kunnen steekproeven van het industriële rekken, pakhuis het rekken en het mobiele rekken aan u kostenloos aanbieden. Als u een orde hebt geplaatst, zullen wij u van reserveonderdelen voorzien die delen voor uw opslagsystemen dragen. Bovendien komen elk van onze producten met een garantie van 5 jaar, zodat kunt u veilig voelen in het hebben van om het even welk opgelost probleem dat u kunt ontmoeten terwijl het gebruiken van onze producten.

 

OEM de dienst is ook beschikbaar op verzoek. Onze inspanning wordt gewaardeerd door onze klanten en onze zelf-steun het rekken, pakhuis het rekken, het industriële rekken en pallet het rekken zijn goed - ontvangen in meer dan 40 landen, zoals de V.S., Australisch Canada, Nieuw Zeeland, Europa, Japan en Zuid-Afrika.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgericht in 1998, is Inc. van de Ijzersteenopslag een zeer professionele fabrikant van het opslagmateriaal die de volledige dienst met inbegrip van het ontwerp van het opslagsysteem, productie, verzending en installatie aanbiedt, die onze klanten helpt de optimale pakhuisoplossing en het beheer krijgen.

 

Onze producten hebben certificatie (RMI norm) in de Verenigde Staten en de overgegaane relevante test (AS4084-2012-norm) in Australië. Daarom is de kwaliteit van onze producten gewaarborgd. Tot nu toe, hebben wij onze klanten opbouwden nooit vele succesvolle opslagsystemen maar ontvingen om het even welke klachten geholpen. Het toont aan dat wij geloofwaardig om zijn te vertrouwen op.

 

De leden van het ijzersteen concentreren zich bij het verstrekken van rekken & het opschorten van hoogte - kwaliteit en de goede dienst voor onze klanten. Hoewel wij niet de grootste opslagoplossing leverend bedrijf zijn, proberen wij ons beste om het beste product en de dienst te verlenen, die altijd het doel is wij voor werken! Tijdens de afgelopen twintig jaar, zijn 80% van onze klanten voor herhalingszaken met ons teruggekomen.

 

De Opdracht van incl. Ijzersteenopslag moet een op de klant afgestemd, innovatief bedrijf het beste product verstrekken, oplossing, en de dienst zijn die. Tot dusver, hebben wij ons in de industrie meer dan twintig jaar gewijd, maar wij houden nooit op om verbeteringen te maken.

 

Laat ons bouwde uw rekken van de pakhuisopslag.

Wij verheugen ons op het werken met u!!

Nanjing Ironstone Storage Equipment Co., Ltd. Nanjing Ironstone Storage Equipment Co., Ltd. Nanjing Ironstone Storage Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Aantal werknemers : 101~200

Jaarlijkse omzet : $50 Million- US$100 Million

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 80% - 90%