Thuis ProductenHet Rek van de palletstroom

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag

Ik ben online Chatten Nu

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag
De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag

Grote Afbeelding :  De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Ironstone
Certificering: ISO9001,ISO14001,CE,AS4084,etc.
Modelnummer: Op zwaar werk berekend
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20 eenheden
Prijs: $45.00 - $75.00/Units
Verpakking Details: Ingepakt met transparante plastic rekfilm en golfdocument
Levering vermogen: 600 Eenheid/Eenheden per Week

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag

beschrijving
Type: Het Systeem van de kartonstroom Materiaal: Staal
Eigenschap: Corrosiebescherming Gebruik: Industriële opslag
Diepte: 10004500mm Gewichtscapaciteit: 500-1000kg
Breedte: 10003000mm Hoogte: 25007500mm
Productenoppervlaktebehandeling: Hoog - deklaag van het kwaliteits de epoxy elektrostatische poeder Productenontwerp en productiecode: Veiligheidsnorm AS4084 in Australiër en FEM10.202 in Europa
Productenkleur: RAL5017 (verkeersblauw), RAL2004 (sinaasappel), (lichtgrijze) RAL7034, enz. Bedrijfcertificaten: AS4084 test in Australiër, ISO9001-14001, enz.
Haven: Nanjingshaven

 

Productoverzicht

Beschrijving

 

Het rek van de ernststroom is een soort levende storgaeoplossing met high-density capaciteit en low-energy consumptie door voordelen van ernst te nemen. Het gebruiken helde sporen met staalrollen worden uitgerust, kunnen de producten in pallets of kartons worden ingepakt neer aan de baaivoorzijde van het rek van de ernststroom automatisch glijden. Hebbend twee afzonderlijke kanten voor en producten die, volgt het rek van de ernststroom uit een Eerste - in/eerst laden leegmaken - van de de voorraadomwenteling (van FIFO) principe dat geschikt is om producten met de korte periode van de kwaliteitswaarborg op te slaan. om de goederenbeweging vrij en veilig te worden, zou het rekken met rem moeten worden uitgerust als de helling lang is. Bovendien separators en de buffers zijn op het lagere eind van de spoeling worden de geïnstalleerd ook noodzakelijk voor veilige en efficiënte behandeling door forklifts of arbeiders die.

 

 De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 0

Voordelen

 

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 2

   

1. Het de opslagsysteem van de ernststroom maakt volledig gebruik van de grondruimte en biedt dichtere opslagcapaciteit aan die slechts twee doorgangen voor het laden en het leegmaken hebben.

2. Ernststroom het rekken het systeem verstrekt beter doorgegeven en oogstproductiviteit aangezien de producten vooruit het vereisen van minder materiële behandelingstijd kunnen automatisch bewegen.

 

3. Het systeem van de ernststroom biedt een veiligere werkomgeving voor werknemers door het gebruik van forklifts aan te verminderen. Tegelijkertijd, wordt de productenschade zeer verminderd door de het rollen snelheid te controleren.

  

4. Het het reksysteem van de ernststroom werkt aan een Eerste - in/eerst - basis (van FIFO uit) die voor snelle omzetproducten en homogene producten met grote hoeveelheden geschikt is.

 

5. Ernststroom rekken kan met diverse behandelingsmateriaal en faciliteiten compatibel zijn gebruikend regelbare componenten en toebehoren dat eenvoudig zijn te assembleren en te installeren.

6. De de opslagsystemen van de ernststroom zijn kosten-effctive door de uitgave op ruimte, arbeidskrachten en nut te verminderen.

 

 

Systeemconfiguratie

 De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 4

 

1. Uitwerkend aan een Eerste - in/eerst - basis, verstrekt dit het levende rekken uiterst hoge niveaus met opslagdichtheid op een bepaald gebied die overtollige doorgangen elimineren.

2.  De producten worden geplaatst op vaste stegen van geneigde ernstrollen die bij een vaste gradiënt worden geplaatst. Het genomen systeem van de palletstroom als voorbeeld, wanneer de eerste pallet uit het het plukken gezicht wordt genomen, zal de volgende pallet in de juiste die positie rollen door ernst wordt gevoed, terwijl de aanvullingsvoorraad op het hogere eind van de steeg tegelijkertijd zal worden geladen. Op die manier, heeft de voorraadomwenteling automatisch met de minimumafstand van de forkliftsreis gerealiseerd.

 

 

Kartonstroom het Rekken Systeem

 De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 6

Palletstroom het Rekken Systeem

 

 

 

 

Meer Parameters en Geïllustreerde Beelden

Naam Pakhuisrek Materiaal Staal
Plankenniveaus 2~15 rijen per het opschorten van eenheid Kleur (RAL-Code) Groen, Oranje, Blauw, Geel, Enz.
Rechte Kaderhoogte 2500mm~15000mm Gewichtscapaciteit 500~3000kg per niveau
Bundeldoorsnede 1000mm~3900mm Diepte 700mm~1500mm
Eindig EpoxydiePoeder voor corrosiepreventie met een laag wordt bedekt
Gebruik Cargosopslag
Pakket Plastic rekfilm, golfdocument, Kartons, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz.
Toebehoren Bouten en noten, Rechte beschermers, dekken, enz.
Certificatie RMI/AS4084-2012 /CE/ ISO9001
levertijd 7~25 dagen vanaf ordehoeveelheid
Assembleer & installatie De gedetailleerde assemblageinstructies zijn beschikbaar

 

 

 

Ontwerpgevallen

 

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 8

Belangrijkste onderdelen

1.  Kolom

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 10

2. Caissonbalk

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 12

 

 

3. StapstraalDe Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 14

 

 

4. Draaddek

 a. geflakkerd dek met waterval

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 16

b. Stapdek met waterval

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 18

5. Veiligheidstoebehoren

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 20

 

Certificatie

Het ijzersteen heeft Professionele het rek testende certificatie van de staalopslag bij MONASH-universiteit voor AS4084-2012-testnorm evenals r-Teken certificatietest in SEIZMIC INC in de V.S. bereikt.
Ondertussen, een andere Documenten zoals ISO9001, van Ce, SGS is het verslag Enz. van de leverancierscontrole, allen verklaard bij Ijzersteen.
U kunt rusten verzekerd dat u rekken en planken zonder enig kwaliteitsprobleem koopt.

 

R-tekens certifocation

 

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 22

AS4084 certificatie

 

 De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 24

Verpakking & het Verschepen

Wij besteden hoge aandacht aan het pakket van rekken met professionele verpakkende machine, om veiligheid van verzending over lange afstand te verzekeren. De speciale vraag naar pakket is beschikbaar. De manier van pakketten gebruikt plastic rekfilm, golfdocument, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz. voor bulkdiematerialen, typisch Kartonvakjes en pallets voor toebehoren worden gebruikt. Wij maken ook aangepaste pakketten als eisen van klanten.

 

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 26 

Onze Diensten

Pre-sale de dienst & de naverkoopdienst
1. Projectontwerp & optimaliseringssteun
Het ijzersteen heeft professionele ontwerpingenieurs die in het aanbieden van u optimale opslagoplossingen voor het optimaliseren van uw materiaal en informatiestroom ervaren zijn. Gebaseerd op techniekontwerp, computer modellering, en CAD softwareontwerp, hebben wij met succes duizenden opslagoplossingen verstrekt.

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 28

2. De Steun van de projectinstallatie
Het ijzersteen verleent de steun van de projectinstallatie, alle assemblagetekeningen & Video's worden overgebracht naar onze klanten voor gemakkelijke installatie, als de de opslagsystemen van klanten en volgens specifiek verzoek ingewikkeld schijnen, Ijzersteen kunnen installatieingenieurs verzenden om te instrueren assembleer en uw reksystemen op de plaats installeer.

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 30

Bedrijfprofiel

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 32

  • De techniek van de ijzersteenopslag in 1999, met 20 jaar ervarings wordt opgericht in de industrie van het Opslagmateriaal, is een belangrijke VERVAARDIGING & een ONTWERPER van Opslagsystemen voor de oplossing die van de pakhuisopslag.
  • Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp en productie van Pallet het Rekken, Opslag het Opschorten, Cantileverrek, Mezzanine systemen, Radiopendelsystemen, ASRS, enz.
  • Het ijzersteen verstrekt ONE-STOP oplossing van de pakhuisopslag, met inbegrip van Ontwerp, Adviseur, Vervaardiging, Installatie, Technisch Begeleiding en Onderhoud.
  • Het ijzersteen is goed - gekend voor superieure kwaliteit en de uitstekende dienst. Onze producten hebben certificatie van ISO9001, Ce, AS4084: 2012, het r-Teken en voldoen aan wisselmarkt, SEMA-norm.
  • Meer dan 20 jaar in Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Amerikaanse markt, zijn wij trots om te zeggen dat het Ijzersteen altijd prima Opslagsystemen en de dienst aan al klant verleent.
  • Stem in met uw bezoek in onze fabriek in China! Hoop zullen wij een kans om met u hebben te werken.

 

Projectgevallen


Wij hebben projecten in buitenlandse markt, zoals de V.S., Mexico, Europa, Thailand, Argentinië, Zuid-Afrika enz. en ontvangen hoogst lof van onze cliënten voltooid.

 

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 34

 

Ijzersteen Team Group


De nadruk van het ijzersteenteam bij het verstrekken van hoogte - kwaliteit die & het opschorten opslagoplossing en de bevoegde diensten voor onze klanten rekken, zijn wij zeker om beste producten en de diensten te verlenen.
De Opdracht van Ijzersteengroep moet een op de klant afgestemd, innovatief bedrijf zijn die de beste producten, de oplossingen, en de klantenservice haalbaar in de industrie voorzien vandaag van een verplichting aan aanhoudend verbetering.

 

De Stroom van de pakhuispallet rekt Industriële Opslag 36

FAQ

Vraagt u mag geven om:


Q1: alle die rekken door uw bedrijf worden geproduceerd?
A1: Ja, zijn wij een DIRECTE VERVAARDIGING met meer dan 20 jaar ervarings, omvatten de hoofdproducten van ons Pallet het Rekken, het Opschorten, Radiopendel, Cantilever, Mezzanine, enz. Alle die producten zijn 100% door ons wordt geproduceerd.
 
Q2: Waar wordt u bedrijf gevestigd?
A2: Onze fabriek wordt gevestigd in Jiangning-District, Nanjing, Jiangsu, China, dicht bij Nanjing-Haven, gemakshalve voor levering. 90,000sqm productie-installatie, wat een sterke productiecapaciteit en een stabiele kwaliteit toelaten.
 
Q3: Welke certificatie uw overgegaane producten?
A3: Wij zijn het gediplomeerde bedrijf van ISO9001. Het reksysteem wordt strikt ontworpen en gebaseerd op Ce en RMI/AS4084 veroorzaakt: de norm van 2012 voor opslagrek, voldoet aan de norm van wisselmarkt en SEMA-.
 
Q4 hoe snak naar uw garantieperiode?
A4: Wij veroorloven ons van het 10 jaargarantie en leven de verzekeringsdiensten van alle het rekken producten. Om het even welke kwaliteitskwesties die door Toevallig effect veroorzaakten, zullen wij vrije delen voor vervanging verstrekken.
 
Q5: Kunt u de installatiedienst verlenen?
A4: Wij hebben rijp installatieteam met rijke projectervaring. Voor sommige ingewikkelde gevallen, kon onze ingenieur aan projectplaats komen en cliënten voor het installatiewerk helpen. Normaal, kunnen wij oplossing voor uw probleem door e-mail, menigte en video aanbieden
  
Indien om het even welk om u is de bezorgdheid over uit te geven, voelt vrij om met me before and after verkoop te contacteren.

 

 

 

Contactgegevens
Nanjing Ironstone Storage Equipment Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)