Thuis ProductenHet Rek van de palletstroom

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming

Ik ben online Chatten Nu

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming
Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming

Grote Afbeelding :  Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Ironstone
Certificering: ISO9001,ISO14001,CE,AS4084,etc.
Modelnummer: Op zwaar werk berekend
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20 eenheden
Prijs: $45.00 - $75.00/Units
Verpakking Details: Ingepakt met transparante plastic rekfilm en golfdocument, enz.
Levering vermogen: 600 Eenheid/Eenheden per Week

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming

beschrijving
Type: Het Systeem van de kartonstroom Materiaal: Staal
Eigenschap: Corrosiebescherming Gebruik: Industriële opslag
Diepte: 10004500mm Gewichtscapaciteit: 500-1000kg
Breedte: 10003000mm Hoogte: 25007500mm
Productenoppervlaktebehandeling: Hoog - deklaag van het kwaliteits de epoxy elektrostatische poeder Productenontwerp en productiecode: Veiligheidsnorm AS4084 in Australiër en FEM10.202 in Europa
Productenkleur: RAL5017 (verkeersblauw), RAL2004 (sinaasappel), (lichtgrijze) RAL7034, enz. Bedrijfcertificaten: AS4084 test in Australiër, ISO9001-14001, Ce, enz.

Overzicht

 

Het het reksysteem van de palletstroom (ook genoemd levende pallet) is een ideale oplossing aan de snelle pakhuis of opslagfaciliteiten die bederfelijk product behandelen, volledig gebruikend de bepaalde bergruimte. In een het reksysteem van de palletstroom, worden de pallets op geneigde die stegen opgeslagen met stroomsporen of rolsporen worden uitgerust, die en toestaan de pallets steunen om neer van één kant aan het het plukken eind één voor één via ernst te rollen. De het plukken doorgang altijd blijft volledig opgeslagen aangezien de pallets zacht in positie „stromen“, die voor snelle en efficiënte voorraadomloopsnelheid toestaan. Volgens eerste-In&First-uit het principe (van FIFO), biedt dit het reksysteem van de palletstroom verhoogde opslagdichtheid, automatische voorraadomwenteling, probleemloze product behandeling en snelle palletselectie aan. Handelend als een transportband met een rekstructuur, waarborgen deze rekken een veilige en veilige behandelende optocht door werknemers vanaf gevaarlijke forklifts te houden.

 Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 0

Adantages

 

1. Hoge productie: De de opslagsystemen van de palletstroom verstrekken betere doorgegeven en inventroy omzet. Zodra het product in het systeem wordt geplaatst, beweegt het „automatisch“ vooruit het vereisen van minder behandeling van product.

 

2. Ideale oplossing voor tijd -tijd-sensitveproducten: _pallet stroom rekken sytems toe:staan voor snel pallet plukken uit:voeren FIFO regel dat perfect voor bederfelijk punt.

3. Betere opslagdichtheid: Pallet heeft het levende het rekken systeem high-density opslagcapaciteit aangezien slechts twee doorgangen voor product lading en het leegmaken noodzakelijk zijn.

4. Tijdbesparend: Het rek van de palletstroom haalt voordeel uit ernst om palletladingen in gehelde stegen te bewegen wat sneller, efficiënt en tijdbesparend is.

5. Veiligere verrichting: De de opslagsystemen van de palletstroom verminderen zeer het gebruik van forklifts en de mogelijkheid van productschade die een veiligere gebruiksomgeving aanbieden.

 

 

Systeemconfiguratie

 

De pallets worden geladen op vaste stegen van geneigde ernstrollen die bij een vaste gradiënt worden geplaatst. Wanneer een pallet uit het het plukken gezicht dat wordt genomen, rolt de volgende pallet in positie, met aanvullingsvoorraad op het tegenovergestelde (hogere) wordt geladen eind van de steeg. Volgens een Eerste - in/eerst - uit principe, is de voorraadomwenteling daarom automatisch met de minimumafstand van de vorkheftruckreis.

 

 

 Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 2Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 4

 

 

Structuren van het systeem van de Palletstroom

 

 Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 6

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 8

 Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 10

Als high-density opslagsysteem met geschikt materiële behandelingsprocédé, palletstroom het rekken worden de systemen wijd gebruikt op heel wat gebieden zoals diepvriezertoepassingen, voedselproductie en sommige grote distributiecentra.

 
Naam De Plankenrek van de kartonstroom Materiaal Staal
Plankenniveaus 2~12 rijen per het opschorten van eenheid Kleur Grijs, Wit, Zwart, Blauw, Enz.
Hoogte 1500mm~5000mm Gewichtscapaciteit 150~800kg per plank
Breedte 1000mm~2700mm Diepte 400mm~1200mm
Eindig Epoxypoeder Met een laag bedekte forcorrosionpreventie
Gebruik Cargosopslag
Pakket Plastic rekfilm, golfdocument, Kartons, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz.
Certificatie RMI/AS4084-2012 /CE/ ISO9001
levertijd 7~25 dagen volgens ordehoeveelheid
Assembleer & installatie De gedetailleerde assemblageinstructies zijn beschikbaar
Belangrijkste onderdelen

1.  Kolom

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 12

2. Caissonbalk

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 14

 

3. StapstraalVan het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 16

 

4. Draaddek

a. geflakkerd dek met waterval

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 18

 

b. stapdek met waterval

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 20

  

5. Veiligheidstoebehoren

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 22

 

Certificatie

Het ijzersteen heeft Professionele het rek testende certificatie van de staalopslag bij MONASH-universiteit voor AS4084-2012-testnorm evenals r-Teken certificatietest in SEIZMIC INC in de V.S. bereikt.
Ondertussen, een andere Documenten zoals ISO9001, van Ce, SGS is het verslag Enz. van de leverancierscontrole, allen verklaard bij Ijzersteen.
U kunt rusten verzekerd dat u rekken en planken zonder enig kwaliteitsprobleem koopt.

 

R-tekens certifocation

 

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 24

 

AS4084 certificatie

 

 Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 26

 

Verpakking & het Verschepen

Wij besteden hoge aandacht aan het pakket van rekken met professionele verpakkende machine, om veiligheid van verzending over lange afstand te verzekeren. De speciale vraag naar pakket is beschikbaar. De manier van pakketten gebruikt plastic rekfilm, golfdocument, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz. voor bulkdiematerialen, typisch Kartonvakjes en pallets voor toebehoren worden gebruikt. Wij maken ook aangepaste pakketten als eisen van klanten.

 

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 28 

 

 

 

Onze Diensten

Pre-sale de dienst & de naverkoopdienst


1. Projectontwerp & optimaliseringssteun
Het ijzersteen heeft professionele ontwerpingenieurs die in het aanbieden van u optimale opslagoplossingen voor het optimaliseren van uw materiaal en informatiestroom ervaren zijn. Gebaseerd op techniekontwerp, computer modellering, en CAD softwareontwerp, hebben wij met succes duizenden opslagoplossingen verstrekt.

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 30

 

 

2. De Steun van de projectinstallatie
Het ijzersteen verleent de steun van de projectinstallatie, alle assemblagetekeningen & Video's worden overgebracht naar onze klanten voor gemakkelijke installatie, als de de opslagsystemen van klanten en volgens specifiek verzoek ingewikkeld schijnen, Ijzersteen kunnen installatieingenieurs verzenden om te instrueren assembleer en uw reksystemen op de plaats installeer.

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 32 

Bedrijfprofiel

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 34

  • De techniek van de ijzersteenopslag in 1999, met 20 jaar ervarings wordt opgericht in de industrie van het Opslagmateriaal, is een belangrijke VERVAARDIGING & een ONTWERPER van Opslagsystemen voor de oplossing die van de pakhuisopslag.
  • Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp en productie van Pallet het Rekken, Opslag het Opschorten, Cantileverrek, Mezzanine systemen, Radiopendelsystemen, ASRS, enz.
  • Het ijzersteen verstrekt ONE-STOP oplossing van de pakhuisopslag, met inbegrip van Ontwerp, Adviseur, Vervaardiging, Installatie, Technisch Begeleiding en Onderhoud.
  • Het ijzersteen is goed - gekend voor superieure kwaliteit en de uitstekende dienst. Onze producten hebben certificatie van ISO9001, Ce, AS4084: 2012, het r-Teken en voldoen aan wisselmarkt, SEMA-norm.
  • Meer dan 20 jaar in Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Amerikaanse markt, zijn wij trots om te zeggen dat het Ijzersteen altijd prima Opslagsystemen en de dienst aan al klant verleent.
  • Stem in met uw bezoek in onze fabriek in China! Hoop zullen wij een kans om met u hebben te werken.

 

Projectgevallen
Wij hebben projecten in buitenlandse markt, zoals de V.S., Mexico, Europa, Thailand, Argentinië, Zuid-Afrika enz. en ontvangen hoogst lof van onze cliënten voltooid.

 

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 36

 

Ijzersteen Team Group
De nadruk van het ijzersteenteam bij het verstrekken van hoogte - kwaliteit die & het opschorten opslagoplossing en de bevoegde diensten voor onze klanten rekken, zijn wij zeker om beste producten en de diensten te verlenen.
De Opdracht van Ijzersteengroep moet een op de klant afgestemd, innovatief bedrijf zijn die de beste producten, de oplossingen, en de klantenservice haalbaar in de industrie voorzien vandaag van een verplichting aan aanhoudend verbetering.

 

Van het de Stroomrek van palletlive storage racking system pallet de Corrosiebescherming 38

 

FAQ

Vraagt u mag geven om:


Q1: Alle die rekken door uw bedrijf worden geproduceerd?
A1: Ja! Wij zijn een DIRECTE VERVAARDIGING genietend meer dan van 20 jaar ervarings, omvatten de hoofdproducten van ons Pallet het Rekken, het Opschorten, Radiopendel, Cantilever, Mezzanine, enz. Alle die producten zijn 100% door ons met strikte kwaliteitscontrole wordt geproduceerd.
  
Q2: Waar wordt uw bedrijf gevestigd?
A2: Onze fabriek wordt gevestigd in Jiangning-District, Nanjing, Jiangsu-Provincie, China, dicht bij Nanjing-Haven, geschikt voor levering en het verschepen. De ongeveer 90.000 sqmproductie-installatie laat een sterke productiecapaciteit en een stabiele productkwaliteit toe.

 

 

Q3: Welke certificatie uw overgegaane producten?
A3: Wij zijn het gediplomeerde bedrijf van ISO9001. De reksystemen worden strikt ontworpen en gebaseerd op Ce en RMI/AS4084 veroorzaakt: de norm van 2012 voor opslag rac, voldoet aan de norm van wisselmarkt en SEMA-.


Q4: Hoe snak naar uw garantieperiode?
A4: Wij veroorloven ons 10 jaar garantie en leven de verzekeringsdiensten van alle het rekken producten. Voor om het even welke kwaliteitskwesties die door toevallig effect veroorzaakten, zullen wij vrije delen voor vervanging verstrekken.
 
Q5: Kunt u de installatiedienst verlenen?
A4: Ja! Wij hebben rijp installatieteam met rijke projectervaring. Voor sommige ingewikkelde gevallen, kon onze ingenieur aan projectplaats komen en cliënten voor het installatiewerk indien nodig helpen. Normaal, kunnen wij oplossingen aan uw problemen door e-mail aanbieden, mobiel en video.
  
Indien uitgeven om het even welk u zijn betrokken over, voelen vrij om met me before and after verkoop te contacteren.

 

 

Contactgegevens
Nanjing Ironstone Storage Equipment Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)