Thuis ProductenHet selectieve Pallet Rekken

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken

Ik ben online Chatten Nu

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken
Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken

Grote Afbeelding :  Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Ironstone
Certificering: CE,ISO9001,AS4084 in Australia
Modelnummer: Op zwaar werk berekend
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20 eenheden
Prijs: $50.00 - $80.00/Units
Verpakking Details: Ingepakt met rek plastic film en golfdocument
Levering vermogen: 500 Ton/Ton per Week

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken

beschrijving
Type: Selectief Palletrek Materiaal: Staal
Eigenschap: Geschikt voor in openlucht Gebruik: Industrieel
Diepte: 5001200mm Gewichtscapaciteit: 1000kg-4000kg/layer, 6000kg-21000kg/bay
Breedte: 1000-3600 Hoogte: 300014500mm
Kleur: RAL5017/traffic blauw, RAL2004/pure-sinaasappel, RAL1004/yellow, enz. Oppervlaktebehandeling: Epoxy elektrostatische poederdeklaag
Bedrijfcertificaat: Leef AS4084-2012 (Australische Code voor staalopslag die rekken) na Anderen: ISO9001, Ce, enz.
Haven: Nanjing of de haven van Shanghai

 

Overzichten

De selectieve Pallet het Rekken Systemen worden ontworpen om opslag en toegankelijkheid te maximaliseren. Met selectieve rekken, is om het even welke pallet in om het even welke positie dadelijk beschikbaar. De selectieve Palletrekken zijn populaire en betrouwbare het rekken systemen die de organisatie van de palletplank, evenals efficiency en veiligheid, door volgestopte pallets op een pakhuisvloer in een georganiseerd palletrek voor gemakkelijke toegang te verwijderen verbeteren.

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 0 Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 2

Basisinformatie

 

1. P75 pallet wordt het rekken ontworpen om palletcargos op te slaan, laat het u toe om volledig gebruik van de bergruimte te maken.

 

2. Met een brede waaier van facultatieve beschikbare oplossingen en componenten, kunnen wij het speciale P75-pallet rekken volgens uw vereisten ontwerpen.

3. P75 pallet kan het rekken aan verschillende specificatie van pallets en containers worden gekoppeld.

4. Het kan met al behandelingsmateriaal en operationeel materiaal coördineren.

5. P75 pallet is het rekken vervaardiging overeenkomstig internationaal kwaliteitsnormiso 9001:2000, evenals internationaal ontwerp standaardsema, wisselmarkt, en AS4084.

 

Kenmerken van Rechte P75

 

P75 dragen de posten de volledige lading van het pallet het rekken systeem. De overdracht van rekladingen van de straal door de posten is kritiek aan totale systeemsterkte, veiligheid en prestaties. P75 rechtop ontworpen om reklading op het voorgezicht zonder het verdraaien, het vervormen of het beklemtonen metaal te dragen. Het profiel van de groeven brengt verticaal de lading onderaan recht over en staat toe stralen zonder het verdraaien de te verbinden binnen vastgeklemd zijn zodat de zijladingen niet worden opgelegd aan recht door de straal en de schakelaar, die verstrekken grote sterkte, starheid en een weerstand tegen zijeffectschade maken.

 Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 4

Voordelen

 • Sterk - zeer hoge ladingscapaciteit
 • Veilig - vrije vastgeboute status en dyna
 • Regelbaar - straalniveaus aan uw vereisten gemakkelijk worden aangepast dat
 • Stevig - op zwaar werk berekende klem samen bouw
 • Modulair - de stralen en de extra baaien worden eenvoudig toegevoegd of verwijderd om aan uw vereisten te voldoen
 • Gemakkelijke toegang - door norm forklifts
 • Veelzijdig - palletopslag of handstapel

Meer details

 

1. Straalschakelaar van P75-pallet het rekken

P75 pallet het rekken wordt de straalschakelaar ontworpen om weerstand tegen ogenblikken en effectief verticale ladingen nemen en ogenblikken op speciaal ontworpen hoge prestatieshaken zijdelings weg te verhogen.

2. Veiligheidsspeld & veiligheidsslot

Elk straaleind is het geleverde slot van de staalveiligheid of de veiligheidsspeld, die de straal waarborgt wordt correct geplaatst en de hulp verhindert de straal toevallig verjagend tijdens het het werk. De veiligheidssloten worden bevestigd aan straalschakelaars wanneer verpakking.

3. Gemeenschappelijke gebruikte Stralen

Wij hebben de sectie van de vijf typesstraal om de specifieke behoefte te verzekeren: De vierkante Pijp, c-Pijp, stapte pijp, Doospijp, besnuffelde doospijp.

4. Gesloten Caissonbalk

Onze P75 Gesloten Caissonbalken zijn beschikbaar in een uitvoerige waaier om de meeste ladingsvereisten te voldoen. De hoogte van de straalsectie beschikbaar bij 80160mm.

5. Grondplaat

De grondplaat voor P75-pallet het rekken wordt gebruikt is hoofdzakelijk gegalvaniseerd wat een goede functie van anticorrosief hebben, en volgens de verschillende situaties of eisen van klanten zou het in verschillend type beschikbaar kunnen zijn dat.Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 6

 Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 8Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 10Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 12

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 14

 

Belangrijkste onderdelen

1.  Kolom

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 16

2. Caissonbalk

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 18

 

3. StapstraalRegelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 20

 

4. Draaddek

a. geflakkerd dek met waterval

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 22

 

b. stapdek met waterval

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 24

  

5. Veiligheidstoebehoren

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 26

 

Certificatie

Het ijzersteen heeft Professionele het rek testende certificatie van de staalopslag bij MONASH-universiteit voor AS4084-2012-testnorm evenals r-Teken certificatietest in SEIZMIC INC in de V.S. bereikt.
Ondertussen, een andere Documenten zoals ISO9001, van Ce, SGS is het verslag Enz. van de leverancierscontrole, allen verklaard bij Ijzersteen.
U kunt rusten verzekerd dat u rekken en planken zonder enig kwaliteitsprobleem koopt.

 

R-tekens certifocation

 

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 28

 

AS4084 certificatie

 

 Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 30

 

Verpakking & het Verschepen

Wij besteden hoge aandacht aan het pakket van rekken met professionele verpakkende machine, om veiligheid van verzending over lange afstand te verzekeren. De speciale vraag naar pakket is beschikbaar. De manier van pakketten gebruikt plastic rekfilm, golfdocument, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz. voor bulkdiematerialen, typisch Kartonvakjes en pallets voor toebehoren worden gebruikt. Wij maken ook aangepaste pakketten als eisen van klanten.

 

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 32 

Onze Diensten

Pre-sale de dienst & de naverkoopdienst


1. Projectontwerp & optimaliseringssteun
Het ijzersteen heeft professionele ontwerpingenieurs die in het aanbieden van u optimale opslagoplossingen voor het optimaliseren van uw materiaal en informatiestroom ervaren zijn. Gebaseerd op techniekontwerp, computer modellering, en CAD softwareontwerp, hebben wij met succes duizenden opslagoplossingen verstrekt.

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 34

 

 

2. De Steun van de projectinstallatie
Het ijzersteen verleent de steun van de projectinstallatie, alle assemblagetekeningen & Video's worden overgebracht naar onze klanten voor gemakkelijke installatie, als de de opslagsystemen van klanten en volgens specifiek verzoek ingewikkeld schijnen, Ijzersteen kunnen installatieingenieurs verzenden om te instrueren assembleer en uw reksystemen op de plaats installeer.

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 36 

Bedrijfprofiel

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 38

 • De techniek van de ijzersteenopslag in 1999, met 20 jaar ervarings wordt opgericht in de industrie van het Opslagmateriaal, is een belangrijke VERVAARDIGING & een ONTWERPER van Opslagsystemen voor de oplossing die van de pakhuisopslag.
 • Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp en productie van Pallet het Rekken, Opslag het Opschorten, Cantileverrek, Mezzanine systemen, Radiopendelsystemen, ASRS, enz.
 • Het ijzersteen verstrekt ONE-STOP oplossing van de pakhuisopslag, met inbegrip van Ontwerp, Adviseur, Vervaardiging, Installatie, Technisch Begeleiding en Onderhoud.
 • Het ijzersteen is goed - gekend voor superieure kwaliteit en de uitstekende dienst. Onze producten hebben certificatie van ISO9001, Ce, AS4084: 2012, het r-Teken en voldoen aan wisselmarkt, SEMA-norm.
 • Meer dan 20 jaar in Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Amerikaanse markt, zijn wij trots om te zeggen dat het Ijzersteen altijd prima Opslagsystemen en de dienst aan al klant verleent.
 • Stem in met uw bezoek in onze fabriek in China! Hoop zullen wij een kans om met u hebben te werken.

 

Projectgevallen
Wij hebben projecten in buitenlandse markt, zoals de V.S., Mexico, Europa, Thailand, Argentinië, Zuid-Afrika enz. en ontvangen hoogst lof van onze cliënten voltooid.

 

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 40

 

Ijzersteen Team Group
De nadruk van het ijzersteenteam bij het verstrekken van hoogte - kwaliteit die & het opschorten opslagoplossing en de bevoegde diensten voor onze klanten rekken, zijn wij zeker om beste producten en de diensten te verlenen.
De Opdracht van Ijzersteengroep moet een op de klant afgestemd, innovatief bedrijf zijn die de beste producten, de oplossingen, en de klantenservice haalbaar in de industrie voorzien vandaag van een verplichting aan aanhoudend verbetering.

 

Regelbare Staal Selectieve Pallet die 75mm Hoogte rekken 42

 

 

FAQ

Vraagt u mag geven om:


Q1: Alle die rekken door uw bedrijf worden geproduceerd?
A1: Ja! Wij zijn een DIRECTE VERVAARDIGING genietend meer dan van 20 jaar ervarings, omvatten de hoofdproducten van ons Pallet het Rekken, het Opschorten, Radiopendel, Cantilever, Mezzanine, enz. Alle die producten zijn 100% door ons met strikte kwaliteitscontrole wordt geproduceerd.
  
Q2: Waar wordt uw bedrijf gevestigd?
A2: Onze fabriek wordt gevestigd in Jiangning-District, Nanjing, Jiangsu-Provincie, China, dicht bij Nanjing-Haven, geschikt voor levering en het verschepen. De ongeveer 90.000 sqmproductie-installatie laat een sterke productiecapaciteit en een stabiele productkwaliteit toe.

 

 

Q3: Welke certificatie uw overgegaane producten?
A3: Wij zijn het gediplomeerde bedrijf van ISO9001. De reksystemen worden strikt ontworpen en gebaseerd op Ce en RMI/AS4084 veroorzaakt: de norm van 2012 voor opslag rac, voldoet aan de norm van wisselmarkt en SEMA-.


Q4: Hoe snak naar uw garantieperiode?
A4: Wij veroorloven ons 10 jaar garantie en leven de verzekeringsdiensten van alle het rekken producten. Voor om het even welke kwaliteitskwesties die door toevallig effect veroorzaakten, zullen wij vrije delen voor vervanging verstrekken.
 
Q5: Kunt u de installatiedienst verlenen?
A4: Ja! Wij hebben rijp installatieteam met rijke projectervaring. Voor sommige ingewikkelde gevallen, kon onze ingenieur aan projectplaats komen en cliënten voor het installatiewerk indien nodig helpen. Normaal, kunnen wij oplossingen aan uw problemen door e-mail aanbieden, mobiel en video.
  
Indien uitgeven om het even welk u zijn betrokken over, voelen vrij om met me before and after verkoop te contacteren.

Contactgegevens
Nanjing Ironstone Storage Equipment Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)