Thuis ProductenHet selectieve Pallet Rekken

Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken

Ik ben online Chatten Nu

Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken

Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken

Grote Afbeelding :  Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: ironstone
Certificering: American Teardrop pallet racking
Modelnummer: op zwaar werk berekend
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 eenheden
Prijs: $25.00 - $85.00/Units
Verpakking Details: Ingepakt met rek plastic film en golfdocument
Levering vermogen: 500 Ton/Ton per Week

Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken

beschrijving
Type: Het Amerikaanse Traanpallet rekken Materiaal: Staal
Eigenschap: Corrosiebescherming Gebruik: Pakhuisrek
Diepte: 36“, 42“, 48“ Gewichtscapaciteit: 1400-11200 pond/laag, 17600-352
Breedte: 96“, 108“, 120“ en 144“ Hoogte: Hoogte: 12ft ~ 24ft
Oppervlaktebehandeling: Epoxypoeder elektrostatische deklaag Productkleur: Groen, Oranje, Grijs, Geel, Blauw, Rood, Geel, enz.
De norm van de productentest: Gebouwde en geteste gebaseerde ANSI, MHIA, RMI richtlijnen. waarborg: 5-10 jaar
Gebruik: Opslag Structuur: Eenvoudige Assemblage
Toepassing: Supermarktpakhuis Productnaam: Pallet het Rekken Systeem
MOQ: 10 reeksen Haven: Nanjing of de haven van Shanghai

Product Paramenters

 

 
Beschrijving
 
De de palletrekken van de traanstijl, zeer populair onder de Amerikaanse en markt van Canada, zijn één van de gemeenschappelijkste die types van palletrekken door van de pakhuisopslag en distributie centra worden gebruikt. Het rek van de traanpallet is een andere naam voor broodje gevormd selectief palletrek, dat algemeen in een bijgenaamde traanstijl wordt vervaardigd (omdat de gaten op de kolom van recht als een traan gestalte worden gegeven). De pallets rusten dan op de horizontale ladingsstralen die op zijn plaats door klemmen op te zetten worden gehouden. Omdat de klemmen op traanconfiguraties snel kunnen worden verwijderd, kunnen de planken aan verschillende hoogten worden aangepast of worden versterkt om verschillende gewichten te dragen om diverse ladingsgrootte aan te passen.
 

Basisinformatie.

 
 
Merknaam: Ijzersteenhs Code: Oorsprong 730890: Nanjing, China ModelNumber: Op zwaar werk berekende Specificatie: Aangepast Materiaal: Staal, Koudgewalste Staalcertificatie: ISO9001, beëindigen r-Teken & As4084, Ce, enz. die Kleur het testen: Blauw (Ral5017), Sinaasappel (Ral2004), de Gele Oppervlakte die (van Ral1037) schilderen: EpoxydiePoeder voor de Assemblage & de Installatie van de Corrosiepreventie met een laag wordt bedekt: De Beschikbare Toebehoren van de installatiedienst: Draaddekken, Rechte Beschermer, Bouten, enz.-Pakket: Staalstrook, Plastic Rekfilm, Golfdocument
 
 
 
 
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 0
 
Specifieke parameters
Het rek van het naampakhuis
Materieel Roestvrij staalmetaal
Groen, Oranje, Blauw, Gele kleur (RLC-Code), enz.
Gewichtscapaciteit 500-3000kg, per niveau
Straalniveaus 2-15 rijen per het opschorten van eenheid
Bundeldoorsnede 1000mm~3900mm
Rechte Kaderhoogte 2500mm~15000mm
Rechte Kaderdiepte 700mm~1500mm
Beëindig EpoxydiePoeder voor corrosiepreventie met een laag wordt bedekt
De Opslag van gebruikscargos
Toebehorenbouten en noten, Rechte beschermers, dekken, enz.
Certificatie RMI/AS4084-2012 /CE/ ISO9001
Film van de Pakage de Plastic rek, golfdocument, Kartons, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz.
Levertijd 7~25 dagen vanaf ordehoeveelheid
Assembleer & zijn de Installatie Gedetailleerde assemblageinstructies beschikbaar
 
Structuren en Componenten
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 2
1.Bolted kader: Met inbegrip van post-geschilderd, vast:binden-gegalvaniseerd, bouten en noten voor het vastbinden, 2 PCs. van Gegalvaniseerde grondplaten, bouten en noten.
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 4
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 6
2. Dwarsstraal:  Een stevige tubulaire bouw met 1 5/8“ stap en universele 3&4-speldschakelaar. De straalschakelaars zijn compatibel met de meeste andere traanontwerpen.
 
3. Rijverbindingsstuk: Kan afstand tussen elk van uw baaien van het palletrek tot stand brengen. Dit staat u toe om alle rijen van palletrek georganiseerd, in-line, en gelijk uit elkaar geplaatst te houden. De hoeveelheid nodig rijverbindingsstukken hangt van de hoogte posten af.
 
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 8
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 10
4. Palletsteunen: Voor pallets die niet groot genoeg zijn om op een opschortend niveau van het palletrek te passen, zullen de palletsteunen de nodig extra platformbasis verstrekken. De palletsteunen leiden tot de toegevoegde steun door over het gezicht van de straal (watervaltype) te draperen. Typisch, zijn twee palletsteunen nodig per palletpositie.
 
5. Kolombeschermers: Door betere bescherming voor uw opslagsysteem toe te voegen, bewaren de kolombeschermers de voorwaarde en de structurele sterkte van uw het rekken. Onze typische 12“ wordt de kolombeschermer ontworpen met langdurige staal en gemakkelijk bouten aan de vloer voor structurele steun.
 
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 12
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 14
6. Draaddekken: De draaddekken voegen nut aan uw opslageenheid toe door voor verdere die stabiliteit voor pallets te zorgen op het rekken worden opgeslagen. Decking kan ook nuttig zijn voor het bewaren van verdwaald product dat uit dozen of kartons kan komen.
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 16
 
Voordelen van het rek van de traanpallet
1. Lever zowel vastgeboute posten als gelaste posten 2. Met Norm en grondplaten geschikt aan om het even welke productvolume, gewicht of grootte 3. Economische installatie 4. Directe toegang tot elke palletlading 5. Compatibel systeem met ander rek van de traanpallet
Certificatie
Het ijzersteen heeft Professionele het rek testende certificatie van de staalopslag bij MONASH-universiteit voor AS4084-2012-testnorm evenals r-Teken certificatietest in SEIZMIC INC in de V.S. bereikt. Ondertussen, een andere Documenten zoals ISO9001, van Ce, SGS is het verslag Enz. van de leverancierscontrole, allen verklaard bij Ijzersteen u kunt rusten verzekerd dat u rekken en planken zonder enig kwaliteitsprobleem koopt
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 18
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 20
Pakket & het Verschepen
Wij besteden hoge aandacht aan het pakket van rekken met professionele verpakkende machine, om veiligheid van verzending over lange afstand te verzekeren. De speciale vraag naar pakket is beschikbaar. De manier van pakketten gebruikt plastic rekfilm, golfdocument, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz. voor bulkdiematerialen, typisch Kartonvakjes en pallets voor toebehoren worden gebruikt. Wij maken ook aangepaste pakketten als eisen van klanten
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 22
Klantenfoto's
Projectgevallen: De projecten in buitenlandse markt, zoals de V.S., Mexico, Europa, Thailand, Argentinië, Zuid-Afrika enz. worden voltooid ontvingen hoog lof van cliënten die.
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 24
De diensten
1. Van de projectontwerp & Optimalisering het Steunijzersteen heeft professionele ontwerpingenieurs die in het aanbieden van u optimale opslagoplossingen voor het optimaliseren van uw materiaal en informatiestroom ervaren zijn. Gebaseerd op techniekontwerp, computer modellering, en CAD softwareontwerp, hebben wij met succes duizenden opslagoplossingen verstrekt.
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 26
2. Het de Steunijzersteen van de projectinstallatie verleent de steun van de projectinstallatie, alle assemblagetekeningen & Video's worden overgebracht naar onze klanten voor gemakkelijke installatie, als de de opslagsystemen van klanten en volgens specifiek verzoek ingewikkeld schijnen, Ijzersteen kunnen installatieingenieurs verzenden om te instrueren assembleer en uw reksystemen op de plaats installeer.
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 28
Bedrijfprofiel
De ijzersteenteams concentreren zich bij het verstrekken van hoogte - kwaliteit die & het opschorten opslagoplossing en de bevoegde diensten voor onze klanten rekken, zijn wij zeker om beste producten en de diensten te verlenen. De Opdracht van Ijzersteengroep moet een op de klant afgestemd, innovatief bedrijf zijn die de beste producten, de oplossingen, en de klantenservice haalbaar in de industrie voorzien vandaag van een verplichting aan aanhoudend verbetering.
Het professionele Amerikaanse Selectieve de Pallet van de Traanstijl Rekken 30
FAQ
1. Q: alle die rekken door uw bedrijf worden geproduceerd? A: Ja, zijn wij een DIRECTE VERVAARDIGING met meer dan 20 jaar ervarings, omvatten de hoofdproducten van ons Pallet het Rekken, het Opschorten, Radiopendel, Cantilever, Mezzanine, enz. Alle die producten zijn 100% door ons wordt geproduceerd.   2. Q: Waar wordt u bedrijf gevestigd? A: Onze fabriek wordt gevestigd in Jiangning-District, Nanjing, Jiangsu, China, dicht bij Nanjing-Haven, gemakshalve voor levering. 90,000sqm productie-installatie, wat een sterke productiecapaciteit en een stabiele kwaliteit toelaten.   3. Q: Welke certificatie uw overgegaane producten? A:  Wij zijn het gediplomeerde bedrijf van ISO9001. Het reksysteem wordt strikt ontworpen en gebaseerd op Ce en RMI/AS4084 veroorzaakt: de norm van 2012 voor opslagrek, voldoet aan de norm van wisselmarkt en SEMA-.   4. Q: Hoe snak naar uw garantieperiode? A: Wij veroorloven ons van het 10 jaargarantie en leven de verzekeringsdiensten van alle het rekken producten. Om het even welke kwaliteitskwesties die door Toevallig effect veroorzaakten, zullen wij vrije delen voor vervanging verstrekken.   5. Q: Kunt u de installatiedienst verlenen? A: Wij hebben rijp installatieteam met rijke projectervaring. Voor sommige ingewikkelde gevallen, kon onze ingenieur aan projectplaats komen en cliënten voor het installatiewerk helpen. Normaal, kunnen wij oplossing voor uw probleem door e-mail, menigte en video aanbieden   Indien u om het even welke zorg hebt, gelieve te voelen vrij om met me te contacteren wanneer u nodig hebt.

Contactgegevens
Nanjing Ironstone Storage Equipment Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)